Gereedschapswagens

Gereedschapswagens

Een gereedschapwagen is geschikt voor dagelijks, in en om het huis, in (auto)garages, fabriekshallen en/ of andere professionele omgevingen, u heeft altijd alle benodigde gereedschap beschikbaar op uw werkplek. De gereedschapswagen is leverbaar in een hoogwaardige kwaliteit met 4 of 7 lades in de kleur hamerslag grijs met zwart. Deze kleurstelling past perfect bij onze werkbanken, (hang)kasten en vloertegels.

Gevulde of lege gereeschapswagen

Er zijn twee type gereedschapswagens op de markt, een gevulde en een lege gereedschapswagen. Wij bieden u alleen een lege gereedschapwagen aan. Het voordeel van een lege gereedschapswagen is dat u uw eigen gereedschap kunt gebruiken zodat u geen extra kosten heeft of dubbel gereedschap hoeft aan te aanschaffen.

Verrijdbaar

Bij het opbergen en meenemen van uw gereedschap kunt u veel tijd besparen omdat het handgereedschap altijd bij de hand en op de juiste plaats terug te vinden is. Tijd is immers geld. Ook voor het vervoer tussen verschillende werkruimten is de gereedschapswagen de juiste oplossing voor u. Daarnaast kan het ook een aanvulling zijn op uw bedrijfswageninrichting. Door het lage gewicht en de compactheid van de gereedschapswagen kunt u uw eigen gereedschap meenemen naar elke klus.

Een ander groot voordeel is dat de beweegbaarheid van de lichtlopende wielen ervoor zorgt dat uw gereedschappen ten alle tijden netjes blijft liggen. Zo heeft u nooit meer last van rondslingerend gereedschap. De gereedschap wagen heeft standaard een kunststof bovendek met verdeelvakken, om ook kleine onderdelen tijdelijk te kunnen opbergen. Standaard beschikt de gereedschap wagen over verschillende vak-indelingen en kan optioneel voorzien worden met een anti-slip gummi mat.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)