Vloertegels

Vloertegels

PVC vloertegels is een vernieuwend en veelzijdig vloersysteem met vele verschillende toepassingsgebieden. Met het oog op comfort, duurzaamheid en ergonomie is dit een perfecte vloeroplossing voor uw garage, showroom, fabriek en/of winkelruimtes.

De garage tegels worden verwaardigd uit hoogwaardig hard PVC dat bestand is tegen oliën en chemicaliën. De tegels zijn slipvast (r10) en bieden een hoge resistentie tegen vocht en slijtage. De tegels zijn schok- en geluidsdempend en bieden een warm en comfortabel loopgevoel. Naast de standaard tegels zijn ook ze verkrijgbaar in een antistatisch of ESD versie.

Montage en onderhoud

De vloertegels kunnen op vrijwel elke (vervuilde) harde ondergrond worden geplaatst, zoals hout, beton, gietvloer, tegels en linoleum. De tegels worden losliggend geplaatst en zijn dankzij een uniek “vlinder” verbindingssysteem makkelijk, stevig en vrijwel onzichtbaar te leggen De vloertegels vergen slechts een minimum aan onderhoud. Schoonmaken met een vochtige doek is al wat nodig is om uw garage tegels te reinigen en er als nieuw uit te laten zien.

Het oppervlaktestructuur van de garage tegels is leverbaar in hamerslag, genopt en traanplaat motief. Standaard leverbaar in 10 heldere en levendige kleuren. Tevens zijn er randen en hoeken leverbaar, zo kan een afgebakend gebied of de rand aan een deur of poort netjes en duurzaam afgewerkt worden.

Het leggen van de vloertegels is kinderspel, er is geen speciaal gereedschap nodig. Alles wat u nodig hebt is een rubberen hamer en een hand of cirkelzaag voor het snijden van de tegels. De tegels worden zonder lijm of andere fixatie geplaatst.

Voor het plaatsen van de tegels ga je constant uit van het punt dat zo dicht mogelijk bij het middelpunt van de ruimte ligt. Probeer er voor te zorgen dat de tegels gelijk lopen met muren om onnodig snijwerk te vermijden. Beginnend bij het middelpunt en uitwaaierend naar de muren worden alle tegels gelegd totdat alle volledige tegels geplaatst zijn. De laatste tegels zullen op maat gezaagd moeten worden, zorg voor een vrije ruimte van 3 mm tussen de rand van de tegel en de muur. Ideaal voor de bescherming van de vloer in uw werkplaats en mooi passend bij uw werkbank en bijvoorbeeld werkplaats kasten.

Neem telefonisch contact met ons op indien u verdere vragen heeft over vloertegels.