Werkbank met bankschroef

Min: €0 Max: €1500

Toebehoren werkbank
Als ladeindeling bieden we een drie tal opties, een antislipmat, schuiflade indeling of een set met losse uitneembare bakjes. Bekijk de toebehoren hier.

De rubberenmat is de meest voorkomende toepassing. Het beschermt uw producten en voorkomt dat deze gaan schuiven in de laden.

De schuiflade indeling, ook wel bestekbak genoemd, bestaat uit 5vakken in 3 verschillende afmetingen. Hierin wordt het gereedschap geordend opgeborgen.

Voor het opbergen van kleinere producten zoals bijvoorbeeld boutjes en moertjes hebben wij een set met losse bakjes in ons leveringsprogramma. Het voordeel van de deze bakjes is dat deze per stuk uit de laden genomen kunnen worden, wat praktisch is voor het aanvullen en uitnemen van de onderdelen.

Tevens hebben we een opbergkist waarin de bakjes geplaatst kunnen worden om zo makkelijk mee te nemen naar de werkplek.

 

Extra schuiflade onder de werkbank
Bij de optionele werkhoogte van 95cm en 100cm is het mogelijk om een extra onderlade van 12 centimeter te plaatsen. De onderlade is in 2 verschillende breedtes beschikbaar. Geschikt voor de 60cm bijzettafels, 120cm en 240cm werkbanken.

De brede schuiflade is uitermate geschikt voor het opbergen van lange voorwerpen. Uiteraard bieden we voor de lade ook een speciaal op maat gemaakte antislipmat aan.

Met een extra onderlade blijft er voldoende ruimte aan de onderkant over om de vloer schoon te maken of om met uw voet onder de werkank te komen. Op deze manier kunt u toch tegen het werkblad staan.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »