Retourbeleid

Als particulier kunt u altijd om welke reden dan ook uw artikel terug sturen. U dient dit wel binnen 14 dagen na levering bij ons aan te melden via de e-mail. Als er geen afwijkende factuurafspraken met u zijn gemaakt, ontvangt u na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen uw creditnota. De kosten van het terugsturen van de producten zijn voor de afnemer. De voorwaarden zijn dat de bestelde goederen ongebruikt en in originele, onbeschadigde verpakking ontvangen worden. Indien de producten inmiddels zijn gemonteerd, gemonteerd zijn geweest of er schade is ontstaan, dan is er sprake van gebruik/waardevermindering en dient de afnemer dit gebruik te vergoeden.

 

Wilt u een artikel retourneren?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo snel en soepel mogelijk afhandelen.

  • Stuur een e-mail  en meld welke artikelen u wilt retourneren, vermeld daarbij ook uw bestelnummer.  U ontvangt daarna via e-mail instructies over de afhandeling hiervan.
  • Na ontvangst van uw zending, wordt er binnen 10 werkdagen een creditnota opgemaakt en aan u toegezonden.
  • Wij storten het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug of u verrekent de creditnota met een nieuwe order, afhankelijk van uw wens.

Het is helaas niet mogelijk een artikel te ruilen voor een ander artikel, omdat de retourprocedure en de bestelprocedure verschillen. U kunt uiteraard altijd het artikel opnieuw bestellen in deze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »