Basis werkbanken

We leveren onze basis werkbanken niet alleen aan particulieren, maar ook aan industriële bedrijven zoals bijvoorbeeld de auto-, motor- en fietsbranche.

Voordelen van de basis werkbanken zijn:

  • Stabiel staalplaat van 1 mm dik voorzien van een poedercoating
  • Massief beukenblad, 30 mm dik, zeer sterk, met natuurolie behandeld en vuilafstotend
  • Belasting van de werkbank tot 300 kg
  • Hoogte verstelbare poten voor het waterpas zetten van de werkbank m.b.v. een schroefmechanisme
  • Solide handgrepen gemaakt van glasvezelverstrekt kunststof
  • Afsluitbare deuren inclusief reserve sleutel
  • Schuifladen met dubbele geleiderollen voor het licht en comfortabel schuiven van de laden met uitschuifbeveiliging en belastbaar tot 25 kg

 

Kiest u voor laden, deuren of een zitvak?

De laden zijn voorzien van zware geleidingsrollen voor een comfortabel en duurzaam gebruik. De laden zijn voor 80% uittrekbaar waardoor u overzichtelijk uw producten kunt terugvinden en zijn belastbaar tot 25kg.

Achter de deur zit een groot open vak, waar u met gemak een of meerdere gereedschapskoffers naast elkaar kunt plaatsen. Mocht u juist kleinere voorwerpen willen opbergen, dan biedt ons legbord een uitkomst. De legplank is eenvoudig te monteren en zorgt voor nog meer opbergruimte.

Een aantal basis werkbanken hebben een vrije ruimte in het midden of aan de zijkant. Deze vrije ruimte is geschikt om een verrijdbare ladekast of gereedschapswagen in te plaatsen of is als zitruimte te gebruiken. Het grote voordeel van zittend werken is dat u uw rug kunt ontzien bij kleine en precieze werkzaamheden.


De basis werkbanken zijn leverbaar in 4 verschilde breedtes:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »